top of page

Wij staan voor u klaar

Flor'As Fleurs et Plantes is een groothandel in bloemen en planten, gevestigd in Nederland. Ons familiebedrijf zit inmiddels al 30 jaar in de sector en heeft zich als sterke speler gevestigd in de Franse markt.  Wij kopen onze bloemen en planten in op de nederlandse veiling in Naaldwijk, waarbij we hoge kwaliteit altijd in acht nemen. Hierdoor kunnen we u èn uw klant, altijd verzekeren van de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Onze vrachtwagens rijden wekelijks door Frankrijk waarbij we u de mogelijkheid geven om in de vrachtwagen uw keuze te maken. Er gaat uiteindelijk niets boven het zien en voelen van de producten voor de koop. Hiernaast kunt u ook online uit de vrachtwagens shoppen, terwijl deze onderweg zijn. Hiermee verlagen we de tijd die het kost voordat de producten bij u zijn. 

Flor'As maakt zich sterk voor een goede ervaring, waarbij klantcontact centraal staat. 

Wij doen ons best om u wekelijks op de hoogte te stellen van aanbiedingen en het huidige assortiment. Daarnaast kunt u ons altijd zelf bereiken, via een van onderstaande manieren:

Screenshot_20220912-125704_WhatsApp.jpg
20220916_124904_edited.png

Over Flor'As

Naast inkopen op de veiling, werken we ook nauw samen met vaste kwekers en zijn we altijd op zoek naar nieuwe contacten. Hierdoor weet u zeker dat u altijd dezelfde kwaliteit krijgt en komt u niet voor verassingen te staan. U én uw klant weet wat u heeft.

Bedankt voor uw interesse in FLor'as

We kijken uit naar een goede samenwerking en horen graag van u!

bottom of page