top of page
  • Flor'as

WorldSkills Lyon 2024Beste lezer,


Op 10 september 2024 starten de 47e WorldSkills wedstijden. WorldSkills is een wereldwijd evenement gewijd aan de uitmuntendheid van professionele vaardigheden. De finale wordt voor het eerst gehouden in Lyon (Frankrijk) van 10 tot 15 september 2024.


Elke twee jaar strijden jonge talenten van over de hele wereld in diverse vakgebieden tegen elkaar tijdens het WorldSkills-evenement. De editie van 2024 belooft duizenden deelnemers en bezoekers naar Lyon te trekken en, waar een internationaal podium geboden wordt voor innovatie en vakkundigheid in een breed spectrum van beroepen.


WorldSkills gaat niet alleen over de competitie zelf. Het is een viering van jong talent, vakonderwijs en de toekomst van arbeid.

Als leverancier is Flor’as trots en toegewijd aan het ondersteunen van dit initiatief! Wij zullen bloemen en planten leveren die jonge bloemisten in opleiding gaan gebruiken. Onze geleverde producten zullen een cruciale rol spelen in de bloemschikcompetities, waar creativiteit en technische vaardigheden samenkomen om prachtige arrangementen te creëren.

Bij Flor’as geloven we in de kracht van vakmanschap en de waarde van onderwijs. Door onze samenwerking met WorldSkills hopen we bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie bloemisten.


We zijn verheugd om te zien hoe onze bloemen en planten tot leven komen in de handen van getalenteerde jonge professionals.

We nodigen u uit om dit inspirerende evenement te volgen en de ongelooflijke prestaties van deze jonge vakmensen te bewonderen. Samen bouwen we aan een toekomst waarin vakmanschap en passie centraal staan.

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page